блог, швидко створити сайт, просте ведення сайтів, просування сайту, наповнення унікальним контентом, всі повідомлення про те, що відбувається
ru uk en

Скільки часу потрібно сайту для досягнення хороших позицій у пошуку. Сьогодні розповім як ресурс у США за півроку досяг високих позицій. І цим показує, що робота над сайтом щодня приносить свої плоди. Звичайно, має значення унікальний текст, зображення. Та й ведення соціальних мереж у повному обсязі.

Послуги сантехніка в передмісті Чикаго, крім цього також HVAC що в перекладі на нашу мову опалення, вентиляція та кондиціонер. Почну з відвідуваності, за добу хостів із США приблизно сотня. По районах обслуговування зроблено окремі сторінки, і це дає результат пошуку на місцевому рівні. 

Щодня пишеться новинна стаття, навіть посилання відразу додається в пошук. У кожну із соціальних мереж аналогічно. Крім того, мінімальний ролик на 1-2 хвилини викладається в ютуб, з телефоном і посиланням на пост.

Не забувають про  фотогалерею  , та приносить свої плоди у пошуковій видачі. Звичайно схожість із бло ... Читати далі »

Категорія: Швидко створити сайт | Переглядів: 6 | Додав: admin | Дата: 2024-04-14 | Коментарі (0)

Зміна сайту іншою мовою, які можуть бути наслідки. Або правильніше сказати чого очікувати від ресурсу. Почнемо з того, що після всього перекладу рекомендується заново додати сайту в пошукові системи. І навіть примусово відправити посилання на пере індексацію. Щоб змусити той же Google просканувати сайт заново і зрозуміти що він іншою мовою. 

Таргетинг на країну Google давно не використовує . Замість нього є атрибут hreflang або HTML-атрибута lang. Найважливішим моментом є домен сайту. Якщо він наприклад ім'я.com.ua і ви хочете, щоб ресурс знаходився в Європі чи США, не годиться. Необхідний домен другого рівня типу COM, ORG, NET або подібне.

Тонкий момент перекладу шаблону сайту, вміст у багатьох системах відносно легко редагувати, ... Читати далі »

Категорія: Швидко створити сайт | Переглядів: 51 | Додав: admin | Дата: 2023-12-21 | Коментарі (0)

Підхід до сайту з боку майстра який його створюватиме і просуватиме. Висловлюватиму свою точку зору в підготовчих етапах. Оскільки багато хто хоче створити свій ресурс навіть не знає з чого почати. 

У першій розмові ставлю багато запитань майбутньому замовнику, що він хоче від сайту. Відвідуваність не запорука успіху, особливо комерційних проектів. Продаж залежить від місця, вартості та інших факторів. Бути в перших рядах гугл ще не означає, що до вас побіжать, політика вашої компанії має велике значення. Було у мене кілька прикладів, коли клієнти надувались на увазі те, що вони бачили свої сайти на хороших позиціях, але не було бажаних доходів. 

Наповнюваність сайту новою інформацією. Це, напевно, для багатьох найскладніший момент. Писати самому важко, а наймати копірайтерів начебто й не дуже дорого. Ну як зазвичай буває згадують коли немає результату. Так ресурс можна наповнити в ... Читати далі »

Категорія: Швидко створити сайт | Переглядів: 44 | Додав: admin | Дата: 2023-12-21 | Коментарі (0)

Як гугл змусити швидше індексувати сайт? Таке питання напевно найактуальніше у тих хто тільки створив свій ресурс і хоче, щоб воно швидше було видно в результатах пошуку. Давайте почнемо з того, що впливає на індексування. Два головних файли - robots.txt і sitemap.xml, перший каже що можна а що не можна пошуковому роботу, другий карта сайту яка показує які посилання є на сайті для можливості перегляду та індексації гугл.

Що відбувається насправді, пошукова система завжди ставить сайт в чергу на індексування, оскільки ресурсів багато і відразу все про сканувати не може. Але в інструментах для вебмайстра гугла має гарну річ, перевірку URL. Простими словами ви можете брати посилання зі свого сайту та додавати їх вручну. Більше того, рекомендується додати всі файли sitemap, в деяких системах управління сайтом їх кілька.

Звичайно, посил ... Читати далі »

Категорія: Швидко створити сайт | Переглядів: 36 | Додав: admin | Дата: 2023-12-21 | Коментарі (0)

Декілька сайтів для різних послуг або товарів. Не для кого не секрет, що в бізнесі на просторах інтернет перемагає той у кого правильний підхід до просування. І багато невеликих компаній створюють кілька ресурсів для того, щоб більше продавати і менше рекламуватися.

Давайте розберемося як правильно зробити, щоб у пошуковій видачі ви могли добре перебувати. Якщо ви створюєте другий, третій сайт подбайте про те, щоб контактні дані, а саме телефон та пошта були різні. З особистого досвіду був випадок, коли ресурс зовсім не індексувався, після заміни вище сказаного все стало на свої місця. Для мега компаній рішення просте, у них є поняття філія, і подібне присутнє в налаштуваннях гугл мій бізнес.

Мене запитують про адреси, особиста думка вони мають бути різні. Хоча не важливо, в офісній будівлі може бути і 100 компаній. 

До всього хочу додати що й соціальні мережі для просування ваших сайтів повинні бу ... Читати далі »

Категорія: Швидко створити сайт | Переглядів: 30 | Додав: admin | Дата: 2023-12-21 | Коментарі (0)

1 2 3 ... 8 9 »