блог, швидко створити сайт, просте ведення сайтів, просування сайту, наповнення унікальним контентом, всі повідомлення про те, що відбувається
ru uk en

Ну етапи створення сайту, на що я їх розділив, або як підійти до цього правильно. Насамперед з вивчення конкурентів, що вони пропонують на просторах інтернету. Наступною справою потрібно знайти хорошого письменника, який даватиме унікальні тексти для ресурсу. Вибір доменного імені та майданчика для сайту тобто хостингу, системи на якому він працюватиме. Та в таких справах частіше допомагає людина, яка і робить сайт, але все-таки і самим варто в це заглибитися. Бо потім частіше шкодують, що цього не зробили. 

Ну коли все вище сказане вибрали варто зайнятися структурою сайту та його дизайном. Тут варто звернути увагу на те, щоб ресурс був адаптивним до всіх пристроїв, комп'ютер, телефон, планшет. І звичайно швидкість завантаження була гарною. Не потрібно сайт переповнювати фотками та картинками, і завжди зменшувати вагу тих, що є. Бісить коли тлом роблять зображення не в тему. Зараз можна під ... Читати далі »

Категорія: Швидко створити сайт | Переглядів: 214 | Додав: admin | Дата: 2022-07-06 | Коментарі (0)

Я розповідав про те чому блокує Google мій бізнес. А тепер поговоримо про те, що можна зробити, щоб компанію на карті розблокували. Ну не порушуючи традиції Google мій бізнес скорочуватиму в GMB.

У зв'язку с тим що в Україні, дзвінків у гугл немає, спілкуються тільки за допомогою електронної пошти, яке можна відправити прямо з довідкового центру GMB. Заповнити поля правильно і відповісти на питання, все кроково і просто.

Причини блокування різні, але найчастіше ця назва компанії або опис не відповідає вимогам . Тому якщо ви написали зайвого просто зміните та надішліть запит на відновлення даних, день два і відповідь приходить. Вже неодноразово допомагав замовникам відновлювати їхнє GMB.

Чому ж блокує гугл мій бізнес? Найчастіше від хороших у лапках людей, а правильніше конкурентів, які тиснуть н ... Читати далі »

Категорія: Швидко створити сайт | Переглядів: 115 | Додав: admin | Дата: 2022-07-05 | Коментарі (0)

Інструменти роботи з сайтом, куди та що додати на ресурс. Про це написано дуже багато, здається дописати і нічого. Просто за пунктами і зробити застереження, що говоримо про нормальні сайти, не лендинги. 

Гугл кермує і в нього потрапити в першу чергу. Без нормально згенерованої карти ресурсу sitemap.xml навіть не варто додавати . Про файл robots.txt початок почав, до речі в ньому бувають приколи коли сайт не індексується, або індексує те, що зовсім непотрібно. 

Припустимо у вас із вище сказаним все в нормі, ресурс заповнений інформацією та можна додавати. Звернути увагу варто на заголовки та описи як статичних сторінок так і динамічних модулів. Не варто гнатися за кількістю, все зважити спочатку можна в гугл тренд . А найголовніше зрозуміти, на які олова робити удар.

Зараз практично будь-яка система по створенню сайту  все це пол ... Читати далі »

Категорія: Швидко створити сайт | Переглядів: 227 | Додав: admin | Дата: 2022-07-04 | Коментарі (0)

Я давно не писав про сайти і буквально нещодавно до мене звернулися за допомогою зі США щодо просування сайту, а точніше інтернет-магазину. Ну почнемо з того, що за океаном із сайтами ситуація трохи інша. Як це там частіше виглядає, просто робиться односторінковий сайт і його починають рекламувати в гугле, або на відомому торговому майданчику типу etsy з подібною дією. Звичайно, до уваги ще береться фейсбук та інстаграм, в які також потрібно вливати певні суми.

Колись у мене був хороший досвід створення сайту в Нью-Йорку для компанії з ремонту побутової техніки, і ось що я вам скажу. Спочатку вони теж рекламувалися, але чим далі йшли тим більше розуміли що витрати і доходи почали практично вирівнюватися. Ось тоді і зрозуміли, що потрібен повноцінний сайт з унікальними текстами і картинками. До речі, унікальність вирішувалася просто, брали текст з російськомовних сайтів і коректно перекладали. 

Великим плюс ... Читати далі »

Категорія: Швидко створити сайт | Переглядів: 109 | Додав: admin | Дата: 2022-07-03 | Коментарі (0)

Як зробити лендинг подешевшим, чи кому це потрібно. Про односторінкові сайти вже написано все, що можна і не можна. Платформ для їх створення близько 30 відомих, і, напевно, ще більше, кому цікаво в інтернеті є з цієї теми практично все. Для кого ця тема актуальна, правильно для тих, хто продає одну або кілька речей, а потім робить інший односторінник і продає наступний товар. Щодо послуг це звичайно теж зустрічається, але на практиці рідше. Скажімо так, інтернет-магазин тимчасового типу. Дешево беру - швидко продаю, це гасло напевно краще застосуємо до лендінгпейджів. 

Але повернемося до початку, частіше людина, яка створює сторінку і є сам продавець, її знання в кращому випадку на рівні просунутого користувача. І тому конструктор вибирають простіше щоб легко було все робити, тобто метод тяги перетягни. Мало того, такі сервіси тиждень тире два дають безкоштовно користування сторінкою, а пот ... Читати далі »

Категорія: Швидко створити сайт | Переглядів: 158 | Додав: admin | Дата: 2022-07-03 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 6 7 8 9 »