блог, швидко створити сайт, просте ведення сайтів, просування сайту, наповнення унікальним контентом, всі повідомлення про те, що відбувається
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

09:20
Скільки часу потрібно сайту для досягнення хороших позицій у пошуку

Скільки часу потрібно сайту для досягнення хороших позицій у пошуку. Сьогодні розповім як ресурс у США за півроку досяг високих позицій. І цим показує, що робота над сайтом щодня приносить свої плоди. Звичайно, має значення унікальний текст, зображення. Та й ведення соціальних мереж у повному обсязі.

Послуги сантехніка в передмісті Чикаго, крім цього також HVAC що в перекладі на нашу мову опалення, вентиляція та кондиціонер. Почну з відвідуваності, за добу хостів із США приблизно сотня. По районах обслуговування зроблено окремі сторінки, і це дає результат пошуку на місцевому рівні. 

Щодня пишеться новинна стаття, навіть посилання відразу додається в пошук. У кожну із соціальних мереж аналогічно. Крім того, мінімальний ролик на 1-2 хвилини викладається в ютуб, з телефоном і посиланням на пост.

Не забувають про  фотогалерею  , та приносить свої плоди у пошуковій видачі. Звичайно схожість із блоговими модулями є, але індексується трохи інакше. Варто відзначити і розділ обладнання  в якому описується те, що буде працювати після установки компанією.

Скільки часу потрібно сайту для того, щоб потрапляти на перші сторінки в пошуку, за умови щільної конкуренції? Особиста думка що від 3 до 6 місяців мінімум! І це за умови, що інформація буде додаватися щодня, і допоміжні ресурси у вигляді соціальних мереж та ютубу оновлюватимуться в тому ж періоді. 

Категорія: Швидко створити сайт | Переглядів: 11 | Додав: admin | Теги: Скільки часу потрібно сайту для дос | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar