блог, швидко створити сайт, просте ведення сайтів, просування сайту, наповнення унікальним контентом, всі повідомлення про те, що відбувається
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

10:58
Зміна сайту іншою мовою, які можуть бути наслідки

Зміна сайту іншою мовою, які можуть бути наслідки. Або правильніше сказати чого очікувати від ресурсу. Почнемо з того, що після всього перекладу рекомендується заново додати сайту в пошукові системи. І навіть примусово відправити посилання на пере індексацію. Щоб змусити той же Google просканувати сайт заново і зрозуміти що він іншою мовою. 

Таргетинг на країну Google давно не використовує . Замість нього є атрибут hreflang або HTML-атрибута lang. Найважливішим моментом є домен сайту. Якщо він наприклад ім'я.com.ua і ви хочете, щоб ресурс знаходився в Європі чи США, не годиться. Необхідний домен другого рівня типу COM, ORG, NET або подібне.

Тонкий момент перекладу шаблону сайту, вміст у багатьох системах відносно легко редагувати, а ось різні форми та інше не скрізь. Наповнення новим контентом та зміна старого іншою мовою є головною зброєю до якнайшвидшого пошукового зльоту вашого ресурсу.

Зміна мови у соціальних мережах, що додаються до ресурсу, також дуже добре позначається на загальну картину. 

Категорія: Швидко створити сайт | Переглядів: 55 | Додав: admin | Теги: Зміна сайту іншою мовою, які можуть бути наслідки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar