блог, швидко створити сайт, просте ведення сайтів, просування сайту, наповнення унікальним контентом, всі повідомлення про те, що відбувається
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

10:48
Декілька сайтів для різних послуг або товарів

Декілька сайтів для різних послуг або товарів. Не для кого не секрет, що в бізнесі на просторах інтернет перемагає той у кого правильний підхід до просування. І багато невеликих компаній створюють кілька ресурсів для того, щоб більше продавати і менше рекламуватися.

Давайте розберемося як правильно зробити, щоб у пошуковій видачі ви могли добре перебувати. Якщо ви створюєте другий, третій сайт подбайте про те, щоб контактні дані, а саме телефон та пошта були різні. З особистого досвіду був випадок, коли ресурс зовсім не індексувався, після заміни вище сказаного все стало на свої місця. Для мега компаній рішення просте, у них є поняття філія, і подібне присутнє в налаштуваннях гугл мій бізнес.

Мене запитують про адреси, особиста думка вони мають бути різні. Хоча не важливо, в офісній будівлі може бути і 100 компаній. 

До всього хочу додати що й соціальні мережі для просування ваших сайтів повинні бути зроблені з різних облікових записів. Крім випадків подібних як фейсбук, у якому приватна особа може створити сторінку бізнесу та прив'язати до неї групу. І таких може бути кілька!

Категорія: Швидко створити сайт | Переглядів: 34 | Додав: admin | Теги: Декілька сайтів для різних послуг а | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar