новости, швидко створити сайт, просте ведення сайтів, просування сайту, наповнення унікальним контентом, всі повідомлення про те, що відбувається
ru uk en



Де знайти іконки, картинки, фотографії, шрифти для сайту? Питання, яке задають ті, кому нема чим наповнювати сайт, але це необхідно.

Для всіх видів значків пошти, месенджерів, карт і іншого я рекомендую службу flaticon. Тут ви можете знайти іконки у форматі PNG і SVG, що робить їх універсальними для всього. З них можна створювати інші формати.

Фотографії та зображення офіційно безкоштовні для використання з сервісу pixabay та подібних. Хоча, чесно кажучи, багато копіюють у інших і також використовують це. Його порушення тягне за собою різні неприємності від бану домену реєстратором до блокування облікового запису хостером.

З шрифтами все просто, є безпечні, які відкриваються завжди і скрізь, список їх близько 10 штук, при бажанні ви можете взяти будь-який шрифт з Google Fonts на сайт. Зараз дуже популярні на ресурсах іконні шрифти, потрібні з'являються шляхом вставки в код сайту. Кого не влаштовують тисячі шрифтів, які є в Інтернеті, є навіть онлайн-дизай ... Читати далі »

Переглядів: 134 | Додав: admin | Дата: 2022-07-07 | Коментарі (0)

Ціна створення точки на карті Google, або скільки беруть за мій бізнес. Вартість створення компанії на карті. Зараз це прогресує, тому що показується на смартфоні, а програма є у всіх в девайсах. Простими словами, ви набираєте не тільки в карті. Але пошукова видача також показує точки компаній на карті Google. Найближчі кафе, магазини, та й інше, то чим ви цікавитеся. 

Скільки беруть за таку послугу. Оскільки сам роблю таке, періодично переглядаю ціни конкурентів. Ну і як склалося в українському менталітеті більшість дурять. Та багато хто створює компанію сам, а далі має низку питань, тому що в це сильно не вникає. А відверто деякі навіть не знають що крім телефону додаток можна відкрити, а найголовніше глобальніше редагувати в комп'ютері. Остання моя ціна за допомогу з виїздом до клієнта дорівнювала 500 гривень, але це можна було сказати під будинком і зайняло трохи більше години. Зам ... Читати далі »

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 243 | Додав: admin | Дата: 2022-07-06 | Коментарі (0)



Як просунути сайт, коли мало контенту, інструкція новачкові. Або як розкрутити ресурс, на якому не можна через його тематику багато написати. Що в такому випадку потрібно зробити? Я просто опишу кроки по порядку.

Перше і головне створити компанію на карті Google. А простою мовою ви будете відображатися на запит пошуковика вашої категорії бізнесу, в якій працюєте. І в деяких випадках по суті та просування зовсім не потрібне. Крім того, односторінковий сайт з доменом business.site ви там отримаєте на кулі. Ще хочеться сказати про карти, трохи про забутий сервіс карт мета і знаходиться звідти непогано.

Друге і головне, якщо у вас є повноцінний ресурс в обов'язковому порядку додати  search console , пройти перевірку і покласти туди карту сайту, в ... Читати далі »

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 203 | Додав: admin | Дата: 2022-07-05 | Коментарі (0)

Чи все написано в інтернеті, чи чого не знає Google? Розповідь я почав так оскільки сам часто ставлю у світовий пошуковик незвичайні запити щодо своєї роботи. Здається інтернет щільно увійшов у наше життя, через комп'ютер, мобільний телефон та інші подібні пристрої. Без нього вже раніше без телебачення. Здавалося б, мільйони сайтів різних тематик, але знайти щось потрібне не завжди можна, а правильніше сказати чітку відповідь на пошуковий запит. 

Та якщо говорити про щось звичайне, то відповідей більш ніж достатньо, а ось вузькоспеціалізовані теми ще описані не дуже добре. І це зрозуміло, що фахівці в таких справах не дуже хочуть розкривати свої карти, оскільки це їхній заробіток.

Ось я нещодавно поставив за мету знайти зовнішній роутер і тільки закопавшись глибоко знайшов відповідь на своє запитання, І зрозумів що потрібно про це після налаштування маршрутизатора написати, що було і зроблено . 

Перегортаючи но ... Читати далі »

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 155 | Додав: admin | Дата: 2022-07-04 | Коментарі (0)

Як повинен працювати інтернет магазин для покупців, таке питання мені ставлять дуже часто, навіть ті, у кого немає свого, і вони подумують у майбутньому його створити. Море прикладів великих і маленьких торгових майданчиків, які чудово працюють у сегменті онлайн продажів.

Ну з чого ж почати щоб продавати через інтернет? Звичайно з вибору того, що будете займатися. Я завжди рекомендую більш вузькоспрямований ринок, не потрібно прагнути бути порталом, оскільки на нього потрібні величезні кошти в рекламу. А у більшості стільки немає. І найголовніше, вміти красиво описувати кожну позицію в магазині, оскільки це впливає на пошук. Тобто тільки характеристики вага, колір, фасування тощо. Але як і де можна застосувати товар, сенс я думаю зрозумілий. А якщо ви ще й будите писати цікаві статті на вашому сайті про ваші товари, це ще краще. Ну ще й покупця залучите класною ціною, на порядок меншою ніж в інших, тоді ... Читати далі »

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 158 | Додав: admin | Дата: 2022-07-03 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 7 8 9 10 »