новости, швидко створити сайт, просте ведення сайтів, просування сайту, наповнення унікальним контентом, всі повідомлення про те, що відбувається
ru uk en

Що реально допомагає сайту в просуванні, окрім самого ресурсу. Звичайно це зовнішні джерела, які посилаються на вас. Закупівля посилань, багато сеошників відразу вдаються до цього методу. Хоча тут багато тонкощів, і насправді не безкоштовно. До речі, і сам пропоную установку кнопки на свої дошки оголошень, яким майже 10 років. Близькі клієнти отримують її в подарунок!

Інші методи доступніші, а головне бажання цим займатися. Сторінка та група у фейсбук, якось писав про це. Моментально не працює але розуміє через час, який, вам ніхто точно не скаже.

В обов'язковому порядку гугл мій бізнес, ваша точка на карті, сайт на домені business.site . Ну звичайно щільне заповнення товарів та послуг, а також новин та фото. Щоправда, зараз через війну створити не можна.

Безкоштовний блог на платформі  Blogger< ... Читати далі »

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 85 | Додав: admin | Дата: 2023-08-28 | Коментарі (0)

Підтримка сайту, що це означає, і як це працює правильно. Давайте почнемо з того, що і за що відповідає. Головні дві речі домен та хостинг. Перше це ваше ім'я ресурсу, друге там, де зберігається і працює сайт. Ви сплатили на рік доменне ім'я та місце під сайт. Отже, через цей час вам слід внести оплату. І хороший реєстратор, хостер вам повідомлять за місяць, як мінімум на пошту, про те, що потрібно знову скинути їм гроші.

Тепер про роботу сайту, якщо у вас сайт візитівка і ви нічого там не змінюєте, то ніякого обслуговування і немає. Робота ресурсу залежить від якості вищезазначених сервісів. Якщо ви бажаєте змінювати інформацію, щось додавати, змінювати це і є робота над веб-сайтом. А тут уже як домовитеся з тими, хто це робитиме. Я рекомендую за фактом, тобто перевірили, чи правильно, оплатили. За багаторічним досвідом багато замовників, які прийшли до мене від інших у лапках майстрів ... Читати далі »

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 79 | Додав: admin | Дата: 2023-07-24 | Коментарі (0)

Щоб сайт добре індексувався, на ньому має бути все правильно зроблено. Питання скільки буде мій ресурс індексуватися за часом? Дуже часто від моїх клієнтів. Далі залежить від тематики, тобто наскільки вона популярна та цікава відвідувачам. Але більше не дивно читають тексти пошукові роботи, а люди лише перші два-три абзаци.

Напевно, потрібно брати щось середнє. І з великого досвіду можу сказати таке. На ваш заголовок сайт буде в пошуку приблизно через місяць. І навіть можливо раніше, якщо ви будете заповнювати його унікальним вмістом. До речі розмови про те, що якщо рекламуватися в гугл, то ресурс швидше індексується, Нісенітниця і марення не вірте. 

Ну а виходить сайт на якісь позиції приблизно за три місяці. А далі не можна зупинятися, наповнювати що більше тим краще. І це головний фактор, щоб зацікавити роботів дивитися на ваш ресурс. 

Зовнішні посилання так во ... Читати далі »

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 46 | Додав: admin | Дата: 2023-07-16 | Коментарі (0)

Як захистити тексти від копіювання зі свого сайту У принципі ніяк, способів захисту від цього практично немає. Звичайно можна захистити ресурс, наприклад, скриптом заборонити правий клік мишки, скачування сайту та інше. Але знову ж таки існує програми, які вміють робити захоплення з екрану, а інші зображення переводять у текст. І як не крути, скопіювати можливо в інтернеті все.

Зараз модно говорити про те, як чат GPT класно пише і переписує тексти. Мовляв, краще ніж людина, штучний інтелект за своєю суттю просто дуже потужний сервер у якому закладено алгоритми програми. Кілька разів кидав туди свої нотатки, і якщо чесно говорити, то переписує і пише дуже своєрідно. Наприклад, повторив три рази в абзацах професійна команда, хоча я працюю один!

Особиста думка, що ІІ ще довго не зможе замінити авторів гарного та унікального контенту. Тільки рерайтер з великим досвідом, а головне з розумінням того, що пиш ... Читати далі »

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 67 | Додав: admin | Дата: 2023-07-14 | Коментарі (0)

Чому для просування варто бути і в непопулярних соціальних мережах? Навіщо, який сенс? Плюсів тут більш ніж достатньо. Звичайно якщо у вас сайт не має стрічок новин, і то чим більше посилань від відомих тим краще. Так можна говорити про те, що вони часто проксуються, як би не прямі, але тим не менш. 

Щоб я порадив тим хтось хоч якось намагається писати на своєму сайті щось унікальне? Крім Blogger і Tumblr , однозначно до використання Reddit  і Skyrock і Medium . З особистого досвіду дуже добре індексуються.

Для зображень використовувати  Pinterest і Behance , а головна хитрість у тому, щоб робити якнайкраще описи до ваших фото та картинок.

Якщо говорити про відео, крім ютуб використовувати й інші можливі сервіси, пости вище описані також повинні бути. Якщо у вас немає візуалізації в роликах, наприклад, діалог або м ... Читати далі »

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 57 | Додав: admin | Дата: 2023-07-14 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 ... 9 10 »