новости, швидко створити сайт, просте ведення сайтів, просування сайту, наповнення унікальним контентом, всі повідомлення про те, що відбувається
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

12:02
Де знайти іконки, картинки, фотографії, шрифти для сайту?

Де знайти іконки, картинки, фотографії, шрифти для сайту? Питання, яке задають ті, кому нема чим наповнювати сайт, але це необхідно.

Для всіх видів значків пошти, месенджерів, карт і іншого я рекомендую службу flaticon. Тут ви можете знайти іконки у форматі PNG і SVG, що робить їх універсальними для всього. З них можна створювати інші формати.

Фотографії та зображення офіційно безкоштовні для використання з сервісу pixabay та подібних. Хоча, чесно кажучи, багато копіюють у інших і також використовують це. Його порушення тягне за собою різні неприємності від бану домену реєстратором до блокування облікового запису хостером.

З шрифтами все просто, є безпечні, які відкриваються завжди і скрізь, список їх близько 10 штук, при бажанні ви можете взяти будь-який шрифт з Google Fonts на сайт. Зараз дуже популярні на ресурсах іконні шрифти, потрібні з'являються шляхом вставки в код сайту. Кого не влаштовують тисячі шрифтів, які є в Інтернеті, є навіть онлайн-дизайнери власних шрифтів.

Окремим словом хотілося б нагадати про кольори HTML. Моя особиста думка полягає в тому, що вони повинні бути безпечними. Тому що завжди потрібно пам'ятати, що не у всіх на екранах одна матриця!

Переглядів: 126 | Додав: admin | Теги: картинки, Де знайти іконки, фотографії, шрифти для сайту? | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar