новости, швидко створити сайт, просте ведення сайтів, просування сайту, наповнення унікальним контентом, всі повідомлення про те, що відбувається
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

12:56
Зручний сайт як ознака хорошої відвідуваності

Зручний сайт як ознака хорошої відвідуваності. Як зробити його таким, в інтернеті про це написано дуже багато. Зі свого досвіду трохи розповім. Більшість майстрів ставлять шаблони та змінюють їх на вимогу клієнта.

На що зараз звернути увагу насамперед на можливість коректної зміни розміру на різних пристроях, тобто адаптивність. За ним слідує шрифт і його розмір, дуже незручно читати дрібне і надруковане неприємним. Стандартні блоки будь-якого каркасу, шапка сайту, підвал, тіло та бари. Хоча на рахунок останнього багато хто аж кричить що права чи ліва колонка на ресурсі зовсім не потрібна, мовляв це некрасиво. Але багато хто забуває, що людське око не сприймає, особливо на великих моніторах всю ширину. Погоджуся деякі розділи сайту типу головна, про нас, контакти, галерея можна зробити, але новинні для читання повинні бути в межах для зручності.

Палітра кольорів, на деяких ресурсах користувачеві дають можливість змінювати самому при першому вході. Поєднання кількох на своєму сайті можна вибрати онлайн, море безкоштовних сервісів. Нерухливе меню при прокручуванні сторінки дуже зручно. Але якщо мінімальний ресурс думаю і кнопки вгору буде цілком достатньо.

Блок месенджерів, насправді контакти повинні бути завжди на видному місці, краще у верхній частині, або просто телефон при натисканні на який піде дзвінок. Низ сторінки можна використовувати для посилань у соціальні мережі та іншу корисну інформацію. Окремим словом торкнуся бічну панель, тут кожен робить оскільки вважає за необхідне.

Використання різних іконок, це може бути присутнім, але пам'ятайте, що, наприклад, емоджі  відображаються в інтернет браузерах німого по-різному. Font Awesome  особисто мені подобається більше.

Звичайно, подібні правила годяться не для всіх сайтів, є винятки.

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 65 | Додав: admin | Теги: Зручний сайт як ознака хорошої відв | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar