новости, швидко створити сайт, просте ведення сайтів, просування сайту, наповнення унікальним контентом, всі повідомлення про те, що відбувається
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

07:05
Замовник не хоче платити за роботу, що робити?

Замовник не хоче платити за роботу, що робити? У цій статті я хочу розповісти про те, як я вирішую такі питання. Та люди бувають різні і довіряти відразу, зайвий раз нариватися на неприємності, а правильніше сказати помилки.

Як зробити щоб тобі не залишили з носом? Або що я для цього роблю. Звичайно, якщо приватна особа то телефон відразу вбивається в пошук. Фірма, компанія щось аналогічно. Можна багато міркувати про те, що пишуть там конкуренти погане, але якщо є негатив, то він буде видно явно.

З багаторічного досвіду я зробив для себе низку висновків і хочу донести до вас. Виїзд до замовника, який знайшов в інтернеті, багато любителів просто отримати розгорнуту консультацію за місцем. Наприклад, встановлення відеоспостереження, особливо якщо потрібно їхати за місто. Та й у Києві по пробках багато не роз'їздишся. Ось коли замовник привезе та відвезе сам, тоді будь ласка на шару.

Ремонт комп'ютера, а ми купили запчастини і хочемо щоб ви зібрали все. Ви скиньте що придбали, я перевірю і тоді вирішуватиму. Оскільки іноді в інтернет магазинах менеджери помиляються у виборі комплектуючих.

Дзвінки з приводу зустрічей щодо створення сайту, ось тут напевно найбільше кульок. Звичайно коли радять близькі знайомі, завжди йду.

Дуже багато питань щодо сайтів, комп'ютерів та іншого зараз можна вирішити у віддаленому режимі, але тут чесність людей з іншого боку. Відразу треба домовлятися, наприклад, пройшла година, гроші на карту. Буває єхидничают, а ми потім не заплатимо, ну так, і ваш номер телефону буде на всіх сайтах про аферистів, раді.

І останнє, іноді старі клієнти не хочуть платити більше. Мав довго справу з компанією, у якої капітал закордонний. Скажу просто, протягом кількох років після мого відходу вони так і не знайшли нового фахівця з сайтів, які створював і просував. І це логічно, коли ти можеш і робиш краще, ніж хтось, і за це не береш захмарну ціну. то новий майстер одного рівня зовсім не погодитись, бачачи результат на пошукових ресурсах. Тільки досвід і час, далі стаєш трохи психологом)

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 182 | Додав: admin | Теги: що робити?, Замовник не хоче платити за роботу | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar