новости, швидко створити сайт, просте ведення сайтів, просування сайту, наповнення унікальним контентом, всі повідомлення про те, що відбувається
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

12:26
Відгуки на картах Google почали відображатися

Відгуки на картах Google почали відображатися. Гугл відключив можливість створення нових точок і показ відгуків у зв'язку війни в Україні. Ситуація змінюється на краще, і зауважив, що у деяких моїх клієнтів на точках з'явилися нові думки. Сам спробував написати пару відгуків, скажу так що у тих, хто має великий рівень експерта, а у мене він восьмий. Показ працює якось своєрідно, десь відображається, а десь ні. 

Як стало відомо обмеження щодо відгуків, фото та рейтинги діятимуть на картах Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей, де ще проходять бойові дії. 

Тепер у регіонах, що працюють над відновленням, знову дозволять публікацію зображень у режимі перегляду вулиць, можливість побачити оновлені супутникові зображення та розміщувати відгуки, фотографії та рейтинги.

Незабаром думаю повернуть можливість створювати і додавати точки на карті Google мій бізнес. Звичайно ніхто зараз не може сказати точно коли це станеться. Наприклад, сам створював крапку рік тому, досі вона не показується. Хоча надійшов лист на електронну пошту, в якому підтримка гугл відповіла, все добре просто зачекайте!

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 63 | Додав: admin | Теги: Відгуки на картах Google почали від | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar