новости, швидко створити сайт, просте ведення сайтів, просування сайту, наповнення унікальним контентом, всі повідомлення про те, що відбувається
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

10:49
Соціальна мережа чи фотохостинг Flickr, чи потрібно там бути?

Соціальна мережа Flickr насправді це фотохостинг, яка дуже популярна у США та Європі. Досить велика кількість відомих сервісів використовують Flickr, а правильніше сказати посилаються на нього. 

Кількість зображень безкоштовного облікового запису, яке можна завантажити в сервіс 1000 штук. До кожної фотографії її власник може додати назву, короткий опис та ключові слова (теги) для подальшого пошуку.

Свій профіль можна оформити як у багатьох соціальних мережах, ім'я, логотип, обкладинка, опис. Також в описі посилання на інші ресурси будуть активними.

Система Флікер підтримує можливість листування між користувачами. Однак ці відносини не мають помітного впливу на формування загальної картини, якими користується вся спільнота.

Flickr, чи потрібно в ньому бути? Скажу так, фотографам, дизайнерам та подібним однозначно реєструватися. підготувати наперед хороший опис англійською мовою. Хоча бачив народ, пише і на кирилиці. 

Будь - який відомий сервіс з нормальним посиланням на ваш сайт є чудовою запорукою на майбутнє в просуванні !

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 151 | Додав: admin | Теги: Соціальна мережа чи фотохостинг Fli, чи потрібно там бути? | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar