новости, швидко створити сайт, просте ведення сайтів, просування сайту, наповнення унікальним контентом, всі повідомлення про те, що відбувається
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

08:58
Скільки часу потрібно сайту, щоб добре проіндексуватися

Щоб сайт добре індексувався, на ньому має бути все правильно зроблено. Питання скільки буде мій ресурс індексуватися за часом? Дуже часто від моїх клієнтів. Далі залежить від тематики, тобто наскільки вона популярна та цікава відвідувачам. Але більше не дивно читають тексти пошукові роботи, а люди лише перші два-три абзаци.

Напевно, потрібно брати щось середнє. І з великого досвіду можу сказати таке. На ваш заголовок сайт буде в пошуку приблизно через місяць. І навіть можливо раніше, якщо ви будете заповнювати його унікальним вмістом. До речі розмови про те, що якщо рекламуватися в гугл, то ресурс швидше індексується, Нісенітниця і марення не вірте. 

Ну а виходить сайт на якісь позиції приблизно за три місяці. А далі не можна зупинятися, наповнювати що більше тим краще. І це головний фактор, щоб зацікавити роботів дивитися на ваш ресурс. 

Зовнішні посилання так вони мають вагу, але тільки з сайтів великого рангу. А ось соціальні мережі як доповнення – дуже хороший інструмент для просування. 

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 47 | Додав: admin | Теги: Скільки часу потрібно сайту, щоб добре проіндексуватися | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar