новости, швидко створити сайт, просте ведення сайтів, просування сайту, наповнення унікальним контентом, всі повідомлення про те, що відбувається
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

15:27
Символи собаки @ і решітки #, тенденції в соціальних мережах

Символи собаки @ і решітки #, тенденції в соціальних мережах. Як не крути, а все приходить до одного стандарту. Хоча у комп'ютері форматів файлів ще дуже багато, але багато виробників програмного забезпечення пропонують відкривати і формати інших. 

Нещодавно YouTube дозволив згадати символом @ себе або інший канал, у назві та описі відео. Пам'ятаємо, що передплатників має бути не менше тисячі. Фейсбук подібне до людей та сторінок, із цим же символом давно робить. Також Instagram, Twitter, LinkedIn, Tumblr та Tiktok не відстає. Десь трохи принцип інший, але загалом посилання на автора виходить.

Ґрати #, як символ тегів, як багато їх особливо в інсти і тиктоці. Так, звичайно, це працює, але для внутрішнього пошуку в тій чи іншій мережі. Для зовнішнього з гугла, краще за гарну назву і опис поки не придумано. 

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 99 | Додав: admin | Теги: Символи собаки @ і решітки #, тенденції в соціальних мережах | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar