новости, швидко створити сайт, просте ведення сайтів, просування сайту, наповнення унікальним контентом, всі повідомлення про те, що відбувається
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

16:36
Що реально допомагає сайту в просуванні, окрім самого ресурсу.

Що реально допомагає сайту в просуванні, окрім самого ресурсу. Звичайно це зовнішні джерела, які посилаються на вас. Закупівля посилань, багато сеошників відразу вдаються до цього методу. Хоча тут багато тонкощів, і насправді не безкоштовно. До речі, і сам пропоную установку кнопки на свої дошки оголошень, яким майже 10 років. Близькі клієнти отримують її в подарунок!

Інші методи доступніші, а головне бажання цим займатися. Сторінка та група у фейсбук, якось писав про це. Моментально не працює але розуміє через час, який, вам ніхто точно не скаже.

В обов'язковому порядку гугл мій бізнес, ваша точка на карті, сайт на домені business.site . Ну звичайно щільне заповнення товарів та послуг, а також новин та фото. Щоправда, зараз через війну створити не можна.

Безкоштовний блог на платформі  Blogger , для тих у кого багато фантазії на тему творів про свій бізнес. Якщо ви фотограф або художник,  pinterest і  behance  обов'язково. 

Важливо, щоб мережі посилалися на ваш ресурс без скорочення прямо. Наприклад twitter, tumblr, linkedin, проксірують зовнішні посилання. Хоча й там бажано завести обліковий запис для просування.

Ютуб та подкасти, ну тут потрібно розуміти наскільки цікавим буде ваш канал для інших. Але оформити все красиво маючи готовий сайт і записавши одне хороше відео корисно.

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 86 | Додав: admin | Теги: окрім самого ресурсу., Що реально допомагає сайту в просув | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar