новости, швидко створити сайт, просте ведення сайтів, просування сайту, наповнення унікальним контентом, всі повідомлення про те, що відбувається
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

09:18
Сайт на паузу, що може бути з ресурсом у пошуку

Сайт на паузу, що може бути з ресурсом у пошуку. Зараз хочеться сказати не про відключення сайту, а про те, що буде якщо іноді у вас немає цікавого контенту для наповнення. Говоримо про тих, хто майже щодня додає в динамічні модулі інформацію. Хоча зміна статичних сторінок іноді теж дуже корисна.

Погодьтеся, що тільки новинні майданчики можуть собі дозволити додавати щодня і не одну статтю. Сюди ж можна зарахувати і дошки оголошень, у яких аналогічно багато інформації за добу наповнюють користувачі. А звичайному ресурсу можна сказати, що це складно, тим більше тематика не завжди розширена. Тому щодня пости робити непросто. Навіть за своїми послугами чимало, за 10 років вже щось цікаве написати складно, іноді видаляю і навіть переписую з новою датою, оскільки це сприяє кращій індексації.

Яскравим прикладом наповнення ресурсу є мої друзі зі США, а саме сантехнічна компанія із передмістя Чикаго. Котра щодня в блог та новини додає нову інформацію. За півроку чудові результати, і я в свою чергу рекомендую їм робити паузи. Оскільки сайт новий і частота індексації пошуковими системами як не крути все ж таки поки не повна. З власного досвіду це відбувається приблизно коли домену близько року!

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 20 | Додав: admin | Теги: що може бути з ресурсом у пошуку, Сайт на паузу | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar