новости, швидко створити сайт, просте ведення сайтів, просування сайту, наповнення унікальним контентом, всі повідомлення про те, що відбувається
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

08:58
Підтвердження гугл мій бізнес у США, що чекає і нас

Підтвердження гугл мій бізнес у США, що чекає і на нас. Вже не перший рік допомагаю за океаном із ІТ. Вкотре переконуюсь що гугл спочатку все нове пробує там. І зрозуміло чому, країна заснування головна у новому. Як мені кажуть і я бачу, що вже не перший раз у великих містах Америки коди підтвердження Google мій бізнес приходять погано. І після трьох невдалих спроб можна спробувати альтернативний спосіб, а саме, записати відео свого місця та бізнесу на камеру та відправити на розгляд.

Також бачив як пропонували включити камеру, щоб менеджер гугл побачив місце в салоні краси. Припускаю, що вони самі це вирішують залежно від виду діяльності компанії чи приватної особи.

Думаю, що в найближчому майбутньому подібне буде і в Україні. Інтернет у нас вже сумарно досить непоганий. Крапок на карті ставиться все більше. Та й смартфони є майже у всіх, хто займається комерційною діяльністю.

Перш ніж це все почне відбуватися раджу впритул зайнятися своїм місцем на карті Google. Заповнити максимум опис, товари, послуги, і набрати хороші оцінки, тобто відгуки. 

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 80 | Додав: admin | Теги: Підтвердження гугл мій бізнес у США, що чекає і нас | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar