новости, швидко створити сайт, просте ведення сайтів, просування сайту, наповнення унікальним контентом, всі повідомлення про те, що відбувається
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

12:21
Як зробити щоб компанія знаходилася скрізь в інтернеті?

Як зробити щоб компанія знаходилася скрізь в інтернеті? Питання про просування не сайту, бренду чи просто назви. Що я рекомендую зробити насамперед. Реклама скажіть ви, але в ситуації, що склалася в Україні, її сенс дорівнює нулю, хоча дивлячись які товари чи послуги пропонуєте.

Звичайно точка на карті Google це найголовніше і перше, хто зробив раніше добре. Зараз сам особисто додав для замовників кілька точок, але вони не з'являються через те, що Google заборонив додавання місць у мій бізнес, а також редагування. На території України і не тільки, наприклад, компанію підтвердили, пишуть чекайте три дні, після відправив запит на пошту гугл і отримав відповідь про тимчасову заборону.

Для блогерів і не тільки у гугла є чудовий інструмент,  blogger . Який допомагає зі знаходженням статей на просторах Інтернету.

Де швидко створити подобу магазину в інтернеті і дізнатися наскільки буде затребуваний той чи інший товар? Писав про юамаркет , мої клієнти багато там, просто, безкоштовно і зрозуміло, рекомендую!

З соціальних мереж, фейсбук насамперед, сторінка бізнесу та обов'язково група від неї. Чому? За власним спостереженням групи індексуються краще, у яких люди більше спілкуються. Є що показати Ютуб обов'язково. Любіть розповідати без відео, звичайно, Soundcloud, тому що індексування відмінне. Всі інші соціалки: твіттер, лінкедін, тамблер, жж хоч і не посилаються прямо, але теж для індексу мають бути.

Дошки оголошень хороші тим, що в них щодня багато інформації, а це дуже добре для пошукових систем. 

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 95 | Додав: admin | Теги: Як зробити щоб компанія знаходилася | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar