новости, швидко створити сайт, просте ведення сайтів, просування сайту, наповнення унікальним контентом, всі повідомлення про те, що відбувається
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

12:13
Як зробити мікророзмітку сайту новачкові та які інструменти для цього є

Як зробити мікророзмітку сайту новачкові та які інструменти для цього є. Ну давайте почнемо з того, що називається це мета-теги  Open Graph . Якщо не вдаватися сильно в подробиці, вони потрібні для соціальних мереж, з основних і головних, звичайно це фейсбук і твіттер. До речі, у них інструменти перевірки є свої,  Card validator  і Developers facebook . Вам потрібно тільки вставити посилання, яке покаже, що і як з мікророзміткою.

Щоб створити потрібні теги легко і просто, заздалегідь скористайтеся генератором мета-тегів Open Graph онлайн .

Які можуть бути складності у тих, хто пробує це вперше? 

Тип сторінки , що найчастіше використовують зазвичай це сайт чи стаття. Сайт це статичні сторінки, статті це блог, новини тощо. Заголовок та опис, можна скопіювати вашого, що є правильним. Або написати вручну.

Картинка сторінки, ось тут для сайту краще використовувати формат типу logo.png, а для статей ту яка в ній показується. Пам'ятаємо, що до зображень потрібно вказувати правильно шлях, тобто місце, де вона зберігається на сайті.

Після копіювання коду тегів, які надасть генератор, його потрібно правильно вставити на сайт. До тега head , що закривається ! До речі, в хороших системах можна налаштувати висновок цієї розмітки і подібного автоматично, писав про таке нещодавно.

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 95 | Додав: admin | Теги: Як зробити мікророзмітку сайту нова | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar