новости, швидко створити сайт, просте ведення сайтів, просування сайту, наповнення унікальним контентом, всі повідомлення про те, що відбувається
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

12:15
Як змусити сайт працювати на тебе?

Як змусити сайт працювати на тебе? Про це вже написані сотні, а може й тисячі порад від професіоналів та новачків. Але від себе хочеться щось додати, бо найчастіше розповідають далеко не всі.

Почнемо з платформи, тут варто звернути увагу на те, куди вам дають залізти. Легкі конструктори частіше в код не пускають, але на це ніхто не звертає уваги, тому що треба терміново і зараз, а далі думатимемо. У підсумку для більш складних завдань переходять на серйозніше, при цьому сайт на якийсь час випадає і це нормально. Тож правильно вибирайте свої цілі спочатку.

Пошукові запити, заголовки та опис. Багато SEO фахівці приховують від замовників таку річ як Google Trends . Тобто ми вас просуватимемо за вашими заданими словами і фразами, а от наскільки вони актуальні нікого не хвилює. Вже не кажу про те, що замовника, а точніше, його gmail повинні додати в Search console  і Analytics . І те, що доменом повинен володіти клієнт це ІМХО.

Мікророзмітка від schema  і google дає дуже непогану підтримку для ресурсу. Погодьтеся, що приємно, коли при пошуковому запиті крім самого сайту видає і рейтинг. Приклад нижче.

Суперечки про домени йдуть з моменту їх появи в інтернет, час існування ресурсу це клас, чим старше тим краще. Але популярність запитів також впливає на видачу. Яскравим прикладом є пошук автономних джерел електроживлення, які дуже актуальні. 

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 91 | Додав: admin | Теги: Як змусити сайт працювати на тебе? | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar