новости, швидко створити сайт, просте ведення сайтів, просування сайту, наповнення унікальним контентом, всі повідомлення про те, що відбувається
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

12:11
Як прискорити сайт, є кілька простих способів

Як прискорити сайт, є кілька простих способів. Ну почнемо з того, щоб найбільше завантажує ресурс, вірно зображення та анімація. Правда останнє вже мало хто використовує, що стосується формату GIF , напевно він залишився на старих сайтах і рекламних банерах. Якщо й роблять презентаційні ролики, то найчастіше це вже скрипти. 

Скільки має важити сторінка сайту, давайте почнемо з того, що середня швидкість інтернету в Україні 25,26 Мбітс, дані за минулий рік. Якщо взяти простий калькулятор розрахунку завантаження  то сторінка вагою 2 мегабайта при середній швидкості завантажується 1 секунду. Порахувати розмір файлу сторінки можна тут .

Стиснення фотографій та графічних зображень. Тут на допомогу приходить зручний сайт тіні , схема проста, закидаємо оригінал, скачуємо готовий зменшений у вазі. 

Зменшення скриптового навантаження, питання досить нелегке. Наприклад, кнопки додавання в соціальні мережі, зворотний дзвінок тощо частіше працюють на боці того чи іншого сервісу. І тут йде звернення із сайту на інший ресурс. У такому разі вважаю за доцільне не економити на хостингу, а брати той у кого високий uptime. Мається на увазі його час безперебійної роботи за певний час. Цей критерій є одним із найважливіших у роботі хостингу.

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 123 | Додав: admin | Теги: є кілька простих способів, Як прискорити сайт | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar