новости, швидко створити сайт, просте ведення сайтів, просування сайту, наповнення унікальним контентом, всі повідомлення про те, що відбувається
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

13:00
Як правильно робити посилання на веб-сайті

Як правильно робити посилання на веб-сайті. Хочеться трохи торкнутися цієї теми, оскільки в інтернеті думки дуже різні. Висловлю своє, оскільки з цим у мене досвід понад десять років.

Почну з того, що багато хто вважає неправильним, це зовнішні посилання на інші ресурси. Більшість майстрів сходяться на думку, що потрібно закуповувати посилання, а молодий сайт повинен посилатися щонайменше. Щодо першого, то під великим питанням, оскільки гугл уже давно з подібним бореться. Тим більше, якщо на посилання грошей не буде, виліт відразу дуже далеко, а хороші стоять чимало в комплексі. А ось посилатися на відомі ресурси типу вікіпедії та подібного дуже корисно. Хоча більшість відомих порталів роблять це через проксіювання, тобто скорочувач посилань. Яким теж користуюся , але в більшості випадків через дуже довгі URL які безпосередньо погано працюють.

Як я вирішую питання для близьких платоспроможних замовників, тобто тих, хто не пишуть статті, але хочуть мати зовнішні посилання. Все просто, є дошки оголошень із середнім віком 10 років. Ось там і встановлюю їх банер, плюс свій сайт.

Внутрішні посилання на ресурс. Чим більше тим краще плюс перелінування, це коли в статті йде посилання на іншу або статичну сторінку сайту. Хаос у файлі sitemap (карта сайту) для пошукових систем дуже корисний!

Про якір, не плутати з посиланнями. Та й взагалі вони потрібні для статей літописів, тобто дуже довгих. Для руху вгору та вниз усередині. У сайтах лендинг (односторінкових) також використовується подібне.

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 77 | Додав: admin | Теги: Як правильно робити посилання на ве | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar