новости, швидко створити сайт, просте ведення сайтів, просування сайту, наповнення унікальним контентом, всі повідомлення про те, що відбувається
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

10:59
Індексація файлів на сайті, які найчастіше з'являються в пошуку

Індексація файлів на сайті, які найчастіше з'являються в пошуку. Почну з того що багато хто з вас бачили в пошуковій видачі Google посилання, яке веде на той чи інший файл. Різного роду інструкції, договори та багато іншого що є проіндексованим файлом, що знаходиться на сайті.

Які типи файлів найкраще бачить пошукова система Google. За власними спостереженнями це PDF, але якщо ви підвантажуєте подібний формат потрібно пам'ятати що текстова інформація в ньому повинна бути нормальною а не в зображенні. Багато сучасних програм для сканерів вміють відразу перетворювати на нього, але це просто картинка у форматі PDF.

Наступний тип файлів це майкрософт офіс, частіше ворд, ексель. Таблиці та оформлені текстові файли також потрапляють до індексу пошукової системи. Зустрічали також формати альтернативних безкоштовних офісних програм.

Звичайно зустрічаються й інші формати файлів, що потрапляють в індекс пошуку. Вище описав основні з якими доводиться мати справу. Якщо говорити про найдоступніші тоді це txt і xml. Саме в ці формати закладається принцип сканування сайту, команда роботам та карта ресурсу.

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 49 | Додав: admin | Теги: Індексація файлів на сайті, які найчастіше з'являються в пошуку | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar