новости, швидко створити сайт, просте ведення сайтів, просування сайту, наповнення унікальним контентом, всі повідомлення про те, що відбувається
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

09:22
Цінність зовнішніх посилань для сайту, оцінка вартості

Цінність зовнішніх посилань для сайту, оцінка вартості. Ну, чесно сказати я не прихильник купувати посилання, а точніше пропонувати своїм клієнтам подібне. Але вирішив зрозуміти скільки коштує посилання з мого ресурсу, і поставив питання в пошук. Чесно сказати є кілька сервісів, які оцінюють подібне онлайн, але якось все або завищено або навпаки. Одні показали 60 $, а інші 6 $, посміхнуло ;)

Що вважається в такому випадку, час існування сайту, а правильніше сказати його домену та рівня. Наскільки є унікальна інформація і як вона оновлюється, які ресурси з рейтингом посилаються. Ось від цього всього вартість посилання сайту збільшується. 

Молодим сайтам важливість хороших посилань має значення, а ось ті, хто у віці менше. Але ще потрібно дивитись на популярність тематики.  

Як я вважаю для своїх клієнтів, обмін посиланнями. У мене моя, у мене його. Більше того, особи з найближчого оточення, тобто найпорядніше. Отримують бонус у вигляді банерів на мої безкоштовні дошки оголошень . 

Для тих хто йде до інших майстрів або на інші системи сайтів? За відсутності посилання на мене, всі зворотні видаляються без жодних попереджень. 

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 24 | Додав: admin | Теги: Цінність зовнішніх посилань для сай, оцінка вартості | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar