новости, швидко створити сайт, просте ведення сайтів, просування сайту, наповнення унікальним контентом, всі повідомлення про те, що відбувається
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

12:16
Чому на своєму сайті не розміщую рекламу

Чому на своєму сайті не розміщую рекламу? Таке питання чую від багатьох своїх знайомих, які довго мене знають. У тебе така відвідуваність, та більше 200 хостів на день. Але це пройдена тема, що раніше у мене на ресурсі була реклама від Google AdSense. З часом відмовився від цієї ідеї. Чому? Ну найголовніша причина – це показ сайтів конкурентів, не те що боюся, просто дратує. 

Наприклад відомі новинні портали просто рясніють рекламними банерами. Але там інший підхід до цього, а найголовніша кількість відвідувачів - мільйони. І тому вони можуть собі це дозволити. 

Чи ставлю я на інші сайти рекламу? Та, звичайно, і багатьом про це розповідаю. У мене є ряд дощок оголошень  , в яких працює Google AdSense. Причому досить давно. Але початкова ідея самих ресурсів полягала у тому, щоб мати можливість ставити посилання із сайтів своїх клієнтів. Начебто бонус постійним, а головне порядним.

Ставити рекламу на сайт можна в тому випадку коли, наприклад, є компанія, яка хоче сама розмістити у вас той чи інший продукт, послугу. А простіше кажучи реклама без посередників!

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 88 | Додав: admin | Теги: Чому на своєму сайті не розміщую ре | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar