новости, швидко створити сайт, просте ведення сайтів, просування сайту, наповнення унікальним контентом, всі повідомлення про те, що відбувається
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

12:42
Чому для просування варто бути і в непопулярних соціальних мережах?

Чому для просування варто бути і в непопулярних соціальних мережах? Навіщо, який сенс? Плюсів тут більш ніж достатньо. Звичайно якщо у вас сайт не має стрічок новин, і то чим більше посилань від відомих тим краще. Так можна говорити про те, що вони часто проксуються, як би не прямі, але тим не менш. 

Щоб я порадив тим хтось хоч якось намагається писати на своєму сайті щось унікальне? Крім Blogger і Tumblr , однозначно до використання Reddit  і Skyrock і Medium . З особистого досвіду дуже добре індексуються.

Для зображень використовувати  Pinterest і Behance , а головна хитрість у тому, щоб робити якнайкраще описи до ваших фото та картинок.

Якщо говорити про відео, крім ютуб використовувати й інші можливі сервіси, пости вище описані також повинні бути. Якщо у вас немає візуалізації в роликах, наприклад, діалог або монолог. Створіть стрічку подкастів. І на цей випадок найкраще підходить hearthis . 

І останнє, все це найкраще працює в тому випадку, коли у вас є повноцінний ресурс, який нормально індексується !

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 58 | Додав: admin | Теги: Чому для просування варто бути і в | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar