новости, швидко створити сайт, просте ведення сайтів, просування сайту, наповнення унікальним контентом, всі повідомлення про те, що відбувається
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

12:57
Чи потрібний сайт рідкісному товару чи послузі в інтернеті

Чи потрібний сайт рідкісному товару чи послузі в інтернеті. Про це з клієнтами іноді веду суперечку. З одного боку, ресурс начебто і не потрібен, достатньо дощок оголошень. Тому що запит у пошуку видаватиме потрібне для майбутніх покупців. Плюс добрим доповненням є мінімальний ролик на сервісі ютуб.

Йдемо далі. Як кажуть святе місце порожнім не буває. Бачачи як інші продають рідкісні товари та послуги тим, хто побачив і помацав хочеться відразу повторити. Але як часто буває повторювати виходить погано, потрібно розумітися на багатьох тонкощах, матеріалів, технологій та іншого.

Сайт у разі появи конкурентів є як би доказом того, що людина чи компанія навіть з одним товаром, послугою є лідером і виділяються серед інших. Копіюючі люди навіть не замислюються, для них це найчастіше засіб швидкої наживи. 

Недавній випадок був у мого приятеля, причому періодично повторюється. Товар дуже рідкісний, який просив не писати. Люди купивши намагаються зробити в домашніх умовах, та й відповідно виходить через одне місце. Виставляють криве вироби із заниженою ціною, в результаті через час зникають з просторів інтернету.

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 72 | Додав: admin | Теги: Чи потрібний сайт рідкісному товару | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar