новости, швидко створити сайт, просте ведення сайтів, просування сайту, наповнення унікальним контентом, всі повідомлення про те, що відбувається
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

13:19
Чи потрібний сайт якщо є ютуб, тикток, фейсбук тощо

Існує думка, що власний сайт компанії це дорого і зовсім не потрібно, тому що його функціонал повною мірою здатні дати соціальні мережі. Така думка не зовсім вірна, бо ці майданчики не рівнозначні. Власний ресурс має свої функції та переваги для ведення бізнесу. Чому потрібно розвивати веб-сайт компанії, і не можна обійтися тільки спільнотами в різних соцмережах.

Можна виділити кілька переваг власного ресурсу, який матиме перевагу над групами чи сторінками. Ось чому слід розвивати сайт, а не обмежуватися можливостями соціалок.

Свою особисту територію. Облікові записи, групи та сторінки у фейсбуці, інстаграмі, тиктоці належить не вам. Вони є власністю чужої за вашим виглядом. Будь-який крок праворуч або ліворуч бан.

Співтовариство можуть заблокувати. Якщо ваш бізнес зав'язаний лише на соцмережах, ви можете зазнати краху. Компанія, яка має свій сайт, не боїться таких неприємностей, тому що веде діяльність на своїй території. А хостинг та домен відключають лише за несплату.

Якщо на сайті написані унікальні тексти, серед ваших відвідувачів будуть лише потенційні, яких цікавить саме ваші товари чи послуги. У мережах треба буде боротися за відвідувачів у стрічці новин, де є конкуренти, новинами і решта мотлоху що відволікає людину від мети.

Щоб залишатися нагорі, доводиться без кінця створювати нові пости і генерувати контент. Навіть якщо зміст посту актуальний, він марний, тому що його ніхто не побачить. На сайті все по-іншому, статті та зображення залишаються назавжди, можуть доопрацьовуватись та оновлюватись, щоб підняти актуальність. Крім цього, за допомогою внутрішніх посилань можна подати відвідувачу практично всі матеріали на тему. 

Якщо репутація компанії вам дорога, власний сайт просто обов'язковий. Він покаже партнерам та клієнтам, що перед ними надійна компанія, яка прийшла на ринок надовго.

Змінити все за своїм бажанням. Ресурс можна зробити таким, яким ви хочете. Змінити дизайн, зробивши його сучаснішим. Сайт створює більш сприятливі умови для клієнтів та роботи. Дає можливості змінювати зовнішній вигляд та внутрішній пристрій, а також дозволяє аналізувати трафік та визначати напрямки розвитку діяльності.

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 98 | Додав: admin | Теги: ТикТок, Чи потрібний сайт якщо є ютуб, фейсбук тощо | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar