новости, швидко створити сайт, просте ведення сайтів, просування сайту, наповнення унікальним контентом, всі повідомлення про те, що відбувається
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

12:19
Альтернатива та заміна непрацюючому сервісу Feedburner

Альтернатива та заміна непрацюючому сервісу Feedburner . А тепер по порядку, всі мої та сайти замовників були зроблені для передплатників модулів новин через раніше сказаний сервіс. Дуже зручно, людина вставляє свою пошту, коли з'являється новина вона отримує повідомлення про те, що на ресурсі нове можете його можна подивитися.

Спочатку Feedburner начебто сказав, що функція підписки на RSS канали для раніше створених не буде відключена. Але за фактом нічого не працює. У мене особисто там було зроблено близько 200 сайтів.

Благо є чудова заміна, а саме сервіс follow.it . Для початку зареєструвався і додав туди дві свої стрічки RSS з новин та блогу . До речі, сервіс надається  БЕЗКОШТОВНО  за умов базового тарифного плану, кількість Ваших читачів не має значення. Для читачів він завжди безкоштовний! Є й інші тарифні плани . Поки вікіпедія не написала статтю про сервіс, він позиціонує себе як глобальний . 

Оформлення передплати дуже просте, вставили власну електронну пошту. Після чого підтвердилися посиланням на сервіс, що це саме ви. Працює за швидкістю як по мені швидше ніж Feedburner.

Додавання стрічки RSS сайту також дуже легке. Вставили правильне посилання на пошті буде інструкція. Способів як і скрізь два, або мета тег або файл html в корінь папки ресурсу. Зробили, у цьому листі посилання для перевірки. Якщо все нормально в налаштуваннях можна перейменувати стрічку, для зручності передплатників.

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 82 | Додав: admin | Теги: Альтернатива та заміна непрацюючому | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar