новости, швидко створити сайт, просте ведення сайтів, просування сайту, наповнення унікальним контентом, всі повідомлення про те, що відбувається
ru uk en



Так часто питання від людей які зробили або робитимуть сайт, інтернет магазин. Я вважаю, що слово розкрутка сайту застосовується до слова реклама, тобто ви вкладаєте гроші в рекламу свого ресурсу. Наприклад, ви зробили сайт з меблів і хочете щоб він дуже швидко знаходився в інтернет пошуку. Звичайно, вам потрібно себе рекламувати, де, все просто Google.

І чим більша конкуренція, тим дорожче вам обійдуться рекламні посилання, щоб бути вищими. Але знову ж таки, ніхто не дає гарантію, що до вас відразу побіжать купувати і замовляти, доцільно це робити коли наприклад у ваших конкурентів ціна 5 а у вас 1.

Додавання сайту в пошукові системи, карти, соц.закладки та подібного є найпершим і необхідним для його знаходження в інтернеті, і я б не називав це розкручуванням, а просто твердженням для знаходження сайту в інтернеті за його основною назвою.

Як не платити за рекламу сайту і самому його просувати? Якщо у вас є час і ви готові сидіти і друкувати унікальні та ціка ... Читати далі »

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 125 | Додав: admin | Дата: 2022-07-11 | Коментарі (0)



Що входить у вартість сайту?
З таким питанням все частіше звертаються, і це не дивно, оскільки в моїй пропозиції це більше, ніж просто створити сайт. Під словом просування або розкрутка багато людей розуміють щось складне. І багато хто за це добре гребує знаючи про неписьменність замовника. При чому це часто-густо.

Звичайно, щоб нормально знаходили ваш сайт, його потрібно додати в інструменти вебмайстрів основних пошукових систем Google, Bing.
Обов'язково в організації або людини, яка веде діяльність, є адреса і тому додаю її місце та сайт на карти Google. Ще це називається Google мій бізнес. Є програма і для телефону. Дуже зручно для тих, хто не за комп'ютером.
 
У вас на сайті буде багато інформації? Дуже вірним рішенням буде створити і встановити пошук користувача від Google, що я і роблю. Тому що стандартний пошук не завжди, а головне все може знайти.
Ведення повної статистики сайту? І тут знову нам на допомогу приходить установ ... Читати далі »

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 185 | Додав: admin | Дата: 2022-07-10 | Коментарі (0)

Ціна створення точки на карті Google, або скільки беруть за мій бізнес. Вартість створення компанії на карті. Зараз це прогресує, тому що показується на смартфоні, а програма є у всіх в девайсах. Простими словами, ви набираєте не тільки в карті. Але пошукова видача також показує точки компаній на карті Google. Найближчі кафе, магазини, та й інше, то чим ви цікавитеся. 

Скільки беруть за таку послугу. Оскільки сам роблю таке, періодично переглядаю ціни конкурентів. Ну і як склалося в українському менталітеті більшість дурять. Та багато хто створює компанію сам, а далі має низку питань, тому що в це сильно не вникає. А відверто деякі навіть не знають що крім телефону додаток можна відкрити, а найголовніше глобальніше редагувати в комп'ютері. Остання моя ціна за допомогу з виїздом до клієнта дорівнювала 500 гривень, але це можна було сказати під будинком і зайняло трохи більше години. Зам ... Читати далі »

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 241 | Додав: admin | Дата: 2022-07-06 | Коментарі (0)



Як просунути сайт, коли мало контенту, інструкція новачкові. Або як розкрутити ресурс, на якому не можна через його тематику багато написати. Що в такому випадку потрібно зробити? Я просто опишу кроки по порядку.

Перше і головне створити компанію на карті Google. А простою мовою ви будете відображатися на запит пошуковика вашої категорії бізнесу, в якій працюєте. І в деяких випадках по суті та просування зовсім не потрібне. Крім того, односторінковий сайт з доменом business.site ви там отримаєте на кулі. Ще хочеться сказати про карти, трохи про забутий сервіс карт мета і знаходиться звідти непогано.

Друге і головне, якщо у вас є повноцінний ресурс в обов'язковому порядку додати  search console , пройти перевірку і покласти туди карту сайту, в ... Читати далі »

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 203 | Додав: admin | Дата: 2022-07-05 | Коментарі (0)

Чи все написано в інтернеті, чи чого не знає Google? Розповідь я почав так оскільки сам часто ставлю у світовий пошуковик незвичайні запити щодо своєї роботи. Здається інтернет щільно увійшов у наше життя, через комп'ютер, мобільний телефон та інші подібні пристрої. Без нього вже раніше без телебачення. Здавалося б, мільйони сайтів різних тематик, але знайти щось потрібне не завжди можна, а правильніше сказати чітку відповідь на пошуковий запит. 

Та якщо говорити про щось звичайне, то відповідей більш ніж достатньо, а ось вузькоспеціалізовані теми ще описані не дуже добре. І це зрозуміло, що фахівці в таких справах не дуже хочуть розкривати свої карти, оскільки це їхній заробіток.

Ось я нещодавно поставив за мету знайти зовнішній роутер і тільки закопавшись глибоко знайшов відповідь на своє запитання, І зрозумів що потрібно про це після налаштування маршрутизатора написати, що було і зроблено . 

Перегортаючи но ... Читати далі »

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 152 | Додав: admin | Дата: 2022-07-04 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 6 7 8 9 »