новости, швидко створити сайт, просте ведення сайтів, просування сайту, наповнення унікальним контентом, всі повідомлення про те, що відбувається
ru uk en

Чи потрібний сайт рідкісному товару чи послузі в інтернеті. Про це з клієнтами іноді веду суперечку. З одного боку, ресурс начебто і не потрібен, достатньо дощок оголошень. Тому що запит у пошуку видаватиме потрібне для майбутніх покупців. Плюс добрим доповненням є мінімальний ролик на сервісі ютуб.

Йдемо далі. Як кажуть святе місце порожнім не буває. Бачачи як інші продають рідкісні товари та послуги тим, хто побачив і помацав хочеться відразу повторити. Але як часто буває повторювати виходить погано, потрібно розумітися на багатьох тонкощах, матеріалів, технологій та іншого.

Сайт у разі появи конкурентів є як би доказом того, що людина чи компанія навіть з одним товаром, послугою є лідером і виділяються серед інших. Копіюючі люди навіть не замислюються, для них це найчастіше засіб швидкої наживи. 

Недавній випадок був у мого приятеля, причому періодично повторюється. Товар дуже рід ... Читати далі »

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 69 | Додав: admin | Дата: 2023-03-08 | Коментарі (0)

Вже про це особисто написав чимало. Щиро кажучи і повторювати набридло. Сайти бувають різні від візиток до магазинів. Але щоб ресурс нормально просувався сам без вкладень у рекламу, його потрібно наповнювати унікальною інформацією. Тобто текстами та зображеннями. В останніх велике значення має опис, по ньому і знаходиться фотка чи картинка.

Новинки, блог, стаття. Не важливо як називається, важливо, щоб ви зацікавили в прочитанні пошукову систему. Ні, звичайно, людина теж може прочитати, але в сучасному світі це роблять одиниці, особливо з молоді. 

Хорошої статті мало, вона має бути підкріплена правильним заголовком та мікророзміткою . І обов'язково прикріпити хоча б одне зображення . Яке також показується біля статті праворуч у пошуку Гугл, напевно багато хто бачив. Також хорошим стрижнем для рейтингу буде додавання посилання до ваших соціальних мереж, ... Читати далі »

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 79 | Додав: admin | Дата: 2023-03-08 | Коментарі (0)

Альтернатива та заміна непрацюючому сервісу Feedburner . А тепер по порядку, всі мої та сайти замовників були зроблені для передплатників модулів новин через раніше сказаний сервіс. Дуже зручно, людина вставляє свою пошту, коли з'являється новина вона отримує повідомлення про те, що на ресурсі нове можете його можна подивитися.

Спочатку Feedburner начебто сказав, що функція підписки на RSS канали для раніше створених не буде відключена. Але за фактом нічого не працює. У мене особисто там було зроблено близько 200 сайтів.

Благо є чудова заміна, а саме сервіс follow.it . Для початку зареєструвався і додав туди дві свої стрічки RSS з новин та блогу . До речі, сервіс надається  БЕЗКОШТОВНО  за умов базового тарифного плану, кількість ... Читати далі »

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 79 | Додав: admin | Дата: 2023-03-08 | Коментарі (0)

Чому на своєму сайті не розміщую рекламу? Таке питання чую від багатьох своїх знайомих, які довго мене знають. У тебе така відвідуваність, та більше 200 хостів на день. Але це пройдена тема, що раніше у мене на ресурсі була реклама від Google AdSense. З часом відмовився від цієї ідеї. Чому? Ну найголовніша причина – це показ сайтів конкурентів, не те що боюся, просто дратує. 

Наприклад відомі новинні портали просто рясніють рекламними банерами. Але там інший підхід до цього, а найголовніша кількість відвідувачів - мільйони. І тому вони можуть собі це дозволити. 

Чи ставлю я на інші сайти рекламу? Та, звичайно, і багатьом про це розповідаю. У мене є ряд дощок оголошень  , в яких працює Google AdSense. Причому досить давно. Але початкова ідея самих ресурсів полягала у тому, щоб мати можливість ставити посилання із сайтів своїх клієнтів. Начебто бон ... Читати далі »

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 85 | Додав: admin | Дата: 2023-03-08 | Коментарі (0)

Забудькі клієнти або як змусити пам'ятати про сайти. Час від часу я перевіряю сайти замовників на роботу, чи точніше відкривається взагалі. Чому? Ну іноді вони в пошті не бачать повідомлення про те, що домен потрібно продовжити, сплатити. Зазвичай після того, як він не був про плачений, і пройшов місяць, можна забути. Адже домен якому років 5-10 має цінність. Навіть сам наповнений сайт, тобто хостинг менш цінний, і копію зробити резервну на порядок легше, ніж думати як повернути домен.

Зазвичай хороші домени з терміном життя одразу перереєструються баригами, оскільки після видалення з реєстру його може зареєструвати будь-хто. Домена другого рівня имя.ua це не стосується, але він порядок дорожчий, а головне до нього потрібна торгова марка для реєстрації.

Як я реєструю домен з клієнтом? В першу чергу вибираю емейл який є в його смартфоні, щоб він завжди зміг побачити повідомлення. Підв'язує ... Читати далі »

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 102 | Додав: admin | Дата: 2023-01-21 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »