новости, швидко створити сайт, просте ведення сайтів, просування сайту, наповнення унікальним контентом, всі повідомлення про те, що відбувається
ru uk en

Чи потрібний ТікТок як мережа для просування бізнесу? Чесно кажучи раніше, мене це додаток і сама ідея не викликала довіри. Спочатку встановив, потім вилучив. Ну як кажуть, все змінюється на краще, і навіть той же Ютуб зробив аналог шортс для коротких відео. Скопіював? Та й ні, думки різні.

Не довго думаючи я теж зробив свій аккаунт на Тікток. І думки про те, що там сидять тільки діти, розвіяні. Немає контингент звичайно більш молодіжний, але є винятки та їх чимало. 

Як залити відео на тикток з комп'ютера? Почнемо з того, що його потрібно підготувати. У перших ролик має бути до 5 хвилин, правда зараз мені запропонували і 10. Формат вертикальний для мобільного, розміри 720х1280. До речі, зручно це все змінювати в програмі Movavi Video Suite. Зрозуміло буде і дитині, багато навч ... Читати далі »

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 294 | Додав: admin | Дата: 2022-09-18 | Коментарі (0)



Скільки месенджерів має бути у IT фахівця? Таке питання завжди собі ставив, а потім зрозумів чим більше тим краще. Чому, та тому що в цій сфері я маю підлаштовуватися під клієнта, а не навпаки. Зв'язок із замовниками дуже важлива річ, особливо для майбутніх. Наприклад зараз нелегкий час багато хто йде з відомих месенджерів і переходить на більш безпечні, захищені. Буквально рік тому у тому же Signal з мого списку контактів були лічені, тепер там майже все. 

З молодіжних Discord та Snapchat, хоча це у нас так вважають. У тому ж США дуже популярні серед дорослого населення за рейтингами. WeChat може похвалитися досить великою аудиторією, але вона належить до східних регіонів Китаю та інших.

Дуже добрий за якістю зв'язку Paltalk, а точніше їхній кодек стиснення звуку, навіть на швидкості діалап модему я можу розмовляти через мікрофон. Але в нас він теж зовсім не популярний через те, що мова ... Читати далі »

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 143 | Додав: admin | Дата: 2022-07-17 | Коментарі (0)



Так часто питання від людей які зробили або робитимуть сайт, інтернет магазин. Я вважаю, що слово розкрутка сайту застосовується до слова реклама, тобто ви вкладаєте гроші в рекламу свого ресурсу. Наприклад, ви зробили сайт з меблів і хочете щоб він дуже швидко знаходився в інтернет пошуку. Звичайно, вам потрібно себе рекламувати, де, все просто Google.

І чим більша конкуренція, тим дорожче вам обійдуться рекламні посилання, щоб бути вищими. Але знову ж таки, ніхто не дає гарантію, що до вас відразу побіжать купувати і замовляти, доцільно це робити коли наприклад у ваших конкурентів ціна 5 а у вас 1.

Додавання сайту в пошукові системи, карти, соц.закладки та подібного є найпершим і необхідним для його знаходження в інтернеті, і я б не називав це розкручуванням, а просто твердженням для знаходження сайту в інтернеті за його основною назвою.

Як не платити за рекламу сайту і самому його просувати? Якщо у вас є час і ви готові сидіти і друкувати унікальні та ціка ... Читати далі »

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 129 | Додав: admin | Дата: 2022-07-11 | Коментарі (0)



Що входить у вартість сайту?
З таким питанням все частіше звертаються, і це не дивно, оскільки в моїй пропозиції це більше, ніж просто створити сайт. Під словом просування або розкрутка багато людей розуміють щось складне. І багато хто за це добре гребує знаючи про неписьменність замовника. При чому це часто-густо.

Звичайно, щоб нормально знаходили ваш сайт, його потрібно додати в інструменти вебмайстрів основних пошукових систем Google, Bing.
Обов'язково в організації або людини, яка веде діяльність, є адреса і тому додаю її місце та сайт на карти Google. Ще це називається Google мій бізнес. Є програма і для телефону. Дуже зручно для тих, хто не за комп'ютером.
 
У вас на сайті буде багато інформації? Дуже вірним рішенням буде створити і встановити пошук користувача від Google, що я і роблю. Тому що стандартний пошук не завжди, а головне все може знайти.
Ведення повної статистики сайту? І тут знову нам на допомогу приходить установ ... Читати далі »

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 188 | Додав: admin | Дата: 2022-07-10 | Коментарі (0)



Як зробити сайт цікавим та популярним, таке питання мені часто ставлять. Відповідь найпростіша, пишіть більше унікальної про свої товари, послуги та інше. Влаштовуйте свята для своїх потенційних клієнтів. Проводьте акції. Залучайте їх у свої соціальні мережі, змушуйте ставити запитання та писати відгуки. 

Якщо сайт молодий, дозвольте користувачам робити сказані раніше речі без реєстрації. Будьте лояльнішими, не блокуйте їх по дрібницях. Не навантажуйте сайт рекламою, а якщо він новий, то я вважаю, що її не повинно бути зовсім. Ставіть кнопку передзвонити, не робіть її надто яскравою. Також кнопки постів сторінок у соціалки не повинні бути величезними та стрибаючими. 

Також не потрібно із сайту робити новорічну ялинку за квітами, а за видами шрифтів використовувати максимум 2-3. Звичайно я за адаптивність розмірів сайту на будь-якому пристрої, але й окрему мобільну версію можна мати. З приводу активних п ... Читати далі »

Переглядів: 130 | Додав: admin | Дата: 2022-07-09 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 »