новости, швидко створити сайт, просте ведення сайтів, просування сайту, наповнення унікальним контентом, всі повідомлення про те, що відбувається
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

09:44
Що входить у вартість сайту?

Що входить у вартість сайту?
З таким питанням все частіше звертаються, і це не дивно, оскільки в моїй пропозиції це більше, ніж просто створити сайт. Під словом просування або розкрутка багато людей розуміють щось складне. І багато хто за це добре гребує знаючи про неписьменність замовника. При чому це часто-густо.

Звичайно, щоб нормально знаходили ваш сайт, його потрібно додати в інструменти вебмайстрів основних пошукових систем Google, Bing.
Обов'язково в організації або людини, яка веде діяльність, є адреса і тому додаю її місце та сайт на карти Google. Ще це називається Google мій бізнес. Є програма і для телефону. Дуже зручно для тих, хто не за комп'ютером.
 
У вас на сайті буде багато інформації? Дуже вірним рішенням буде створити і встановити пошук користувача від Google, що я і роблю. Тому що стандартний пошук не завжди, а головне все може знайти.
Ведення повної статистики сайту? І тут знову нам на допомогу приходить установка коду Google Analytics.
 
Після нормального наповнення сайту, я його додаю соціальні закладки або простою мовою у своїх соціальних мережах створюю посилання на створений ресурс. І це дуже добре для просування. Мало того, за бажання можна створити сторінки людини або фірми в популярних соц.мережах Facebook, Twitter, Lidken, Тумблр і туди робити кроспостинг. Останній копіює вашу новину з сайту та розміщує її на сторінці вашої соціальної мережі. Для простоти користувачів можна зробити коментування через соціальні мережі.
 
Додавання у відомі дошки оголошень дає непоганий результат, тільки не всі вони дозволяють вставляти посилання на сайт.
 
Також хороший інструмент початкового просування сайту – це створення невеликого відеоролика з подальшим розміщенням його на Youtbe.com з описом та обов'язковим посиланням на ресурс.
 
І останні увагу самого клієнта до свого сайту, як не дивно не всі знаходять час стежити і наповнювати. Ось якщо така ситуація і складається, то потрібно платити за рекламу. Або ви відразу хочете бути вищим за всіх у пошуку, але тут ціна залежить від вашої тематики і ще не відомо чи дасть вона вам результат чи ні. Не варто забувати і про конкурентів, які можуть вас вигукувати з реклами.
 
Ось що входить до моєї вартості створення сайту. Забув сказати про підтримку, в моєму розумінні підтримка сайту це допомога замовнику, якщо щось незрозуміле відбувається на його ресурсі, а не витягування грошей за підтримку раз на місяць.

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 179 | Додав: admin | Теги: Що входить у вартість сайту? | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar