новости, швидко створити сайт, просте ведення сайтів, просування сайту, наповнення унікальним контентом, всі повідомлення про те, що відбувається
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

08:54
Допомога у розкрутці сайту

Так часто питання від людей які зробили або робитимуть сайт, інтернет магазин. Я вважаю, що слово розкрутка сайту застосовується до слова реклама, тобто ви вкладаєте гроші в рекламу свого ресурсу. Наприклад, ви зробили сайт з меблів і хочете щоб він дуже швидко знаходився в інтернет пошуку. Звичайно, вам потрібно себе рекламувати, де, все просто Google.

І чим більша конкуренція, тим дорожче вам обійдуться рекламні посилання, щоб бути вищими. Але знову ж таки, ніхто не дає гарантію, що до вас відразу побіжать купувати і замовляти, доцільно це робити коли наприклад у ваших конкурентів ціна 5 а у вас 1.

Додавання сайту в пошукові системи, карти, соц.закладки та подібного є найпершим і необхідним для його знаходження в інтернеті, і я б не називав це розкручуванням, а просто твердженням для знаходження сайту в інтернеті за його основною назвою.

Як не платити за рекламу сайту і самому його просувати? Якщо у вас є час і ви готові сидіти і друкувати унікальні та цікаві статті на своєму сайті, тоді все чудово, ви через деякий час будите знаходиться за потрібними вам словами. Все залежить від того, як часто ви будете цим займатися і наскільки цікаво ви складаєте за вашою тематикою сайту.

Високий чи низький PR, Ви за ним женетесь? А це не означає, що у вас буде мільйон відвідувачів на день. Скільки разів він у мене раніше змінювався, але кількість відвідувачів від цього не зменшується. Ключові слова на сайті та сторінках, а правильніше опис тобто дексриптіонс ? Скажу вам так, якщо у вас на сайті такі слова не зустрічаються, то краще їх не писати.

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 125 | Додав: admin | Теги: Допомога у розкрутці сайту | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar