новости, швидко створити сайт, просте ведення сайтів, просування сайту, наповнення унікальним контентом, всі повідомлення про те, що відбувається
ru uk en

🔎 ВІДстежувати

10:36
Чи потрібний ТікТок як мережа для просування бізнесу?

Чи потрібний ТікТок як мережа для просування бізнесу? Чесно кажучи раніше, мене це додаток і сама ідея не викликала довіри. Спочатку встановив, потім вилучив. Ну як кажуть, все змінюється на краще, і навіть той же Ютуб зробив аналог шортс для коротких відео. Скопіював? Та й ні, думки різні.

Не довго думаючи я теж зробив свій аккаунт на Тікток. І думки про те, що там сидять тільки діти, розвіяні. Немає контингент звичайно більш молодіжний, але є винятки та їх чимало. 

Як залити відео на тикток з комп'ютера? Почнемо з того, що його потрібно підготувати. У перших ролик має бути до 5 хвилин, правда зараз мені запропонували і 10. Формат вертикальний для мобільного, розміри 720х1280. До речі, зручно це все змінювати в програмі Movavi Video Suite. Зрозуміло буде і дитині, багато навчальних роликів на просторах інтернету.

Підписати ролик можна до 150 символів, посилання додаються але вони не активні, хоча зараз у будь-якому браузері можна скопіювати та в контекстному меню перейти за посиланням. За принципом інстаграм додаються теги, також можна згадати когось із користувачів тиктоку.

Був приємно здивований, але вже є результативні бізнес-дзвінки з вищезгаданої мережі!

Категорія: Швидке створення сайту | Переглядів: 289 | Додав: admin | Теги: Чи потрібний ТікТок як мережа для п | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar